O príprave našich produktov

Používame jedinečné a kvalitné prístroje so šetrnou technológiou na zachovanie čo najvyššieho množstva 

vitamínov, enzýmov a chuti.  

Na prípravu ovocných a zeleninových štiav používame vysoko-výkonný šnekový odšťavovač Sana Horeca EUJ-909 s iba 60 otáčkami/minútu, ktorý produkuje čistejšiu šťavu s dlhšou trvanlivosťou (až o 12 hodín). Ovocie a zelenina sa tu postupne drví a následne lisuje pri veľmi nízkych otáčkach. Aj preto je šťava z tohto odšťavovača veľmi kvalitná a oproti odstredivým odšťavovačom obsahuje aj viac živín, vitamínov, enzýmov a fytochemikálií. Fytochemikálie sú zdraviu prospešné látky, ktoré dodávajú potravinám prirodzenú farbu. Pri tomto type odšťavovania nevzniká takmer žiadna pena, čo prináša kvalitnejšiu a lahodnejšiu šťavu.

Na prípravu smoothie, RAW polievok a rastlinných nápojov ako mlieko, teda náhrad mliek používame multifunkčný mixér Blendtec Total Blender 3QT. Super výkonný motor, patentovaný hranatý dizajn nádoby a špeciálne tvarované nerezové lopatky zaručujú dokonalé rozmixovanie každej čiastočky vložených surovín. Nádoba je vyrobená z chemicky odolného a zdravotne nezávadného plastu bez obsahu BPA.  


OJO nápoje a pokrmy sú: 

  • BEZ chemických prísad
  • BEZ konzervačných látok
  • BEZ umelých farbív
  • BEZ umelých aróm
  • BEZ laktózy

OJO výrobky sú 100% PRÍRODNÉ a NEPASTERIZOVANÉ, preto ich odporúčame skonzumovať do 6 hodín od výroby pri teplote skladovania od 0 - 4 °C .


Pretože niektoré z našich výrobkov môžu obsahovať alregény, uvádzame pri konkrétnych výrobkoch číslo korešpondujúce s konkrétnym alergénom nasledovne:
1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich 7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy) 8. Orechy, t. j. mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Kysličník siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/liter vyjadrené ako SO2. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho.14. Mäkkýše a výrobky z nich.