Ja som zistila, že i keď si na to dávam veľký pozor, tak pijem málo!
Vitajte na Erikinom blogu
prečítajte si, čo je nové
Hodnoty vitamínov v ovocí a zelenine sa za posledných 50 rokov výrazne znížili, zatiaľ čo množstvo postrekov, hnojív a ďalších "jedov" používaných na ich dopestovanie sa zvýšilo. Znamená to teda, že ovocie a zelenina nám v súčasnej dobe viac škodia než pomáhajú?
Čo s tým mliekom?
Odporúčajú to lekári, mnohí učitelia, profesori, autority a tiež časopisy, médiá.
Melón s mätou, broskyňami a citrónom
Letné chutné osvieženie vhodné i pre vegánov
Sme to, čo jeme? Čo myslíte?
Sme to, čo jeme - fyzicky ale aj psychicky?
Pečivo - viete sa zbaviť tejto drogy?
CHLIEB, ROŽKY, ŽEMLE, BAGETY, KAJZERKY, BUCHTY, WAFLE, PIROHY - viete sa ich zbaviť? Zrejme nie - pretože je to DROGA!
Dokonalé dary
"V posledných rokoch nastal boom označovania plodín (darov prírody) za "superfoods," teda, jedlo budúcnosti. Sú to rôzne plodiny bohaté na vitamíny, minerálne látky, nutričné hodnoty, pomáhajúce odkyseliť organizmus, udržať či pomôcť navrátiť zdravie, schudnúť, atď...často k nim patria plodiny vypestované v zahraničí - napr. chia semienka, avokádo,...