RAW & vegan nevarené polievky

Polievky nie sú varené, sú mierne vlažné ;o) Do niektorých receptov používame tepelne upravené ingrediencie, ako napr. pražené semienka, tahini pastu, atď. Základ polievok (tvorí cca 98% polievky) je však vždy v RAW kvalite, preto si naše polievky zachovávajú jedinečné chute a vône čerstvej zeleniny, organické vitamíny, minerály, enzýmy, ktoré by sa inak tepelnou úpravou nad 42-44°C zničili. Na želanie vieme pripraviť všetky polievky v RAW kvalite bez tepelne upravených ingrediencií (okrem chrenovej).

300 ml - 2 € + kompostovateľný eko-obal 0,20 €

  1. RAW ŠPENÁTOVÁ krémová so zelerom a slneč. semienkami *8,9
  2. RAW CVIKLOVÁ krémová s petržlenom *9
  3. CHRENOVÁ s cuketou a ovsenými vločkami *1, 8, 9
  4. PARADAJKOVÁ s kuskusom a ľan. semienkami *1
  5. KARI-MRKVOVÁ s tahini pastou a sézam. semienkami *9, 11
  6. "MLIEČNA" HORČICOVÁ z kešu orieškov s pražen.dyňovými semienkami *8, 9, 10

RAW polievky odporúčame jesť lyžičkou, aby ste neobišli podstatný proces - zmiešavanie jedla so slinami - ktorý, štartuje správny tráviaci program vo Vašom organizme, a teda riadne vstrebávanie živín a všetkých látok, kvôli ktorým jete RAW stravu.

Zoznam alergénov: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich 7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy) 8. Orechy, t. j. mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, peknanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Kysličník siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/liter vyjadrené ako SO2. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho.14. Mäkkýše a výrobky z nich.